Tevreden klanten

Gastenboek

Trends-vouwgordijnen

Tevreden klanten

Welkom op het Gastenboek van Trends-vouwgordijnen. Hier vindt u berichten van tevreden klanten die u voorgingen.

Log in om een bericht te plaatsen

160 berichten.
Nicolette van Rixtel uit Den Bosch heeft geschreven op 13 augustus 2019
Ik ben via internet bij Sylvia terecht gekomen. Na het lezen van haar positieve reviews is ze bij ons thuis gekomen. Ze geeft goed advies en uiteindelijk hebben we de opdracht gegeven. Gisteren hebben ze de jaloezieën, gordijnen en vouwgordijnen opgehangen. Ik heb de hele avond op de bank gezeten en alleen maar rondgekeken. Zo mooi, een heel ander huis. Sylvia dank je wel, ik had dit veel eerder moeten doen. Sylvia bied goede service, geeft goed advies, komt afspraken na en zeker niet duur.
Jolanda uit Drunen heeft geschreven op 17 maart 2019
Wij hebben via trends- vouwgordijnen. Rolgordijnen en betweens gordijnen gekocht. Sylvia gaf ons goede tips. Wij zijn super tevreden met de kwaliteit, prijs-kwaliteitverhouding en de netheid waarmee Sylvia de rolgordijnen en vouwgordijnen heeft op gehangen. Echt een aanrader en wat erg fijn is dat ze aan huis komt.
Patricia uit Veldhoven heeft geschreven op 26 september 2018
Beste Sylvia, Ontzettend bedankt voor het komen opmeten en het maken van onze prachtige vouwgordijnen! En wat een super service! De gordijnen zijn zelfs thuis gebracht:-) We zijn er heel erg blij mee!! Groetjes Patricia
Patricia uit Purmerend heeft geschreven op 6 september 2018
2 jaar geleden onze vouwgordijnen bij Sylvia laten maken. Heel blij mee. Nu voor onze dochter en schoonzoon hele mooie besteld. wat een goed advies en overal mee denken. Dank je wel Sylvia voor de prachtige vouwgordijnen en zal je zeker aanbevelen bij andere mensen.
Monique heeft geschreven op 7 juni 2018
Beste Sylvia, Nadat je vorig jaar schitterende vouwgordijnen voor me had gemaakt, heb je nu ook bijpassende inbetweens geleverd. Dank je wel voor je advies en ontzettend goede service bij het oplossen van een probleempje. Fijn!
Paul & Josine heeft geschreven op 28 januari 2018
Beste Sylvia, Dank je wel het persoonlijke advies en de service. Onze vouw- en wavegordijnen zijn helemaal naar wens!
Tamara heeft geschreven op 11 juni 2017
Hoi Sylvia, Gaaaaf zeg ! Mijn complimenten...wat ziet het er super mooi uit! Het hangt lekker strak en het is mooi licht geworden in huis ..helemaal blij mee!!
Ineke heeft geschreven op 19 januari 2017
Sylvia dankjewel voor het goede advies dat je ons gegeven hebt. De gordijnen zijn prachtig en de service eveneens. Het is een aanrader.
Noëlle heeft geschreven op 5 november 2016
Wat zijn wij blij met onze nieuwe vouwgordijnen! Tis een wereld van verschil. Dank je wel Sylvia voor je fantastische service.
Anne Marie heeft geschreven op 21 september 2016
Hoi Sylvia, Wauw!!! Heel erg blij met de gordijnen!! Super mooi, dat hadden we meteen zo moeten doen. We zijn er echt super blij mee, je hebt weer prachtig werk geleverd. Dat wisten we natuurlijk al, maar dat mag gezegd worden. Gebruik de foto gerust voor je site als je wilt en je mag mijn reactie erbij zetten