Tevreden klanten

Gastenboek

Trends-vouwgordijnen

Tevreden klanten

Welkom op het Gastenboek van Trends-vouwgordijnen. Hier vindt u berichten van tevreden klanten die u voorgingen.

Log in om een bericht te plaatsen

160 berichten.
Nieske den Boer uit Waspik heeft geschreven op 11 juli 2020
6 jaar geleden hebben we bij Sylvia gordijnen besteld, waar we nog steeds erg blij mee zijn. Door verandering van de woonkamer hadden we een gordijn rails over. Hiervoor heeft Sylvia prachtige vouwgordijnen op maat gemaakt voor op de slaapkamer van onze dochter Dieke. Wederom weer super mooi en heel blij mee! Bedankt Sylvia! Groetjes Ronnie, Nieske, Bram en Dieke
Fam Westerveld uit Sprang Capelle heeft geschreven op 26 mei 2020
Vandaag nieuwe gordijnen en vouwgordijn geleverd en gemonteerd door Trend-vouwgordijnen. Kan niet anders zeggen dat het er erg mooi uitziet. Voor service, kwalitet, nakomen afspraak, vriendelijkheid een 10. Wij zijn bij dat we gekozen hebben voor Trends-vouwgordijnen. Sylvia bedankt.
Annie en Peter Roovers uit Kaatsheuvel heeft geschreven op 15 mei 2020
Hallo Sylvia, deze keer heb je bij ons een aluminium jaloezie met zijgeleiding voor de keukendeur geleverd. Omdat die deur vaak open staat hebben we gekozen voor een nieuw systeem van openen, sluiten en kantelen: maar één trekketting aan de zijkant en geen apart stangetje om de lamellen te laten kantelen. Op deze manier heb je geen last van een door de wind wapperend onderdeel, super. Wij zijn er erg blij mee en het werkt perfect. Sylvia, bedankt voor het advies.
Janny uit Sprang-capelle heeft geschreven op 16 april 2020
Super blij met mijn vouwgordijnen. Bedankt voor het advies en het mooie resultaat.
Nancy van der pluijm uit waspik heeft geschreven op 6 april 2020
Super blij met de mooie vouwgordijnen die Sylvia heeft gemaakt na een fijn advies!
Margriet uit Sprang-Capelle heeft geschreven op 3 april 2020
Super blij met mijn gordijnen, ze vallen,hangen, mooi een echte aanrader!!! goed advies, goede service en op tijd geleverd. Zeker een reden om terug naar Sylvia te gaan als ik weer iets nieuws nodig heb!!! Bedankt!!
Hermien Blom uit Geertruidenberg heeft geschreven op 2 april 2020
Na wat nieuwe meubels gekocht te hebben, vond ik het ook tijd voor iets nieuws voor de ramen. Ik heb Sylvia gebeld voor een afspraak. Ze is goed in advies geven,heeft een ruime keus in verschillende soorten materiaal en stoffen en ook nog voordelig. Ze heeft beneden alles op gemeten, paar weken later kwam ze de rolgordijnen en de inbetween gordijnen ophangen. Tijd daarna ging er bij mij boven een rolgordijn kapot (deze was overigens niet van Sylvia en hingen er al een tijd), ik heb gelijk Sylvia gebeld voor een afspraak voor boven. Daar heb ik gelijk ook alles laten vervangen voor hele mooie rolgordijnen en mooie inbetween gordijnen.. Wij zijn er helemaal happy mee. Ik kan iedereen haar aanbevelen.
Annie en Peter Roovers uit Kaatsheuvel heeft geschreven op 2 april 2020
Beste Sylvia, heel erg bedankt voor het advies bij de aanschaf van onze houten jaloezieën en overgordijnen in de woonkamer. Je hebt ook gezorgd dat alles keurig netjes hangt. Onze kennissen geven ons complimenten maar die zijn natuurlijk ook voor jou bedoeld. Nogmaals dank, we genieten ervan en als we weer eens wat nodig hebben komen we zeker meteen bij jou terecht.
Jolanda Kanters uit Waspik heeft geschreven op 2 april 2020
Sylvia heeft onze vouwgordijnen en overgordijnen gemaakt en gehangen en het ziet er echt super uit . Complimenten. Ons huisje ziet er weer super mooi uit. Super bedankt Sylvia.
Maxime Steutel uit Sprang Capelle heeft geschreven op 20 oktober 2019
ik heb met Sylvia contact opgenomen, vrij in het begin van de bouw van mijn huis, omdat ik daar natuurlijk raambekleding in nodig zou gaan hebben. Uitgelegd dat ik 2 katten en 1 hond heb, en dat ik dus graag iets anders wilde in plaats van gordijnen, omdat er uiteindelijk altijd haren zichtbaar op zijn. Zo gezegd zo gedaan. Samen met Sylvia een hele mooie antraciet kleur door het hele huis laten terugkomen in de vorm van plissé en rolgordijnen, en een super brede zwarte luxaflex in de badkamer. Met een woord, GEWELDIG!. De kleuren passen super stoer bij mijn muurkleur, en daarnaast staan de plissées nog eens erg gaaf in mijn interieur. Ik streef het industrieel/ Engels shabby na, en dit lukt perfect met deze prachtige raambekleding. Een dikke merci aan Sylvia, en het installeren en ophangen van alles was super gezellig en ging erg vlot!