Tevreden klanten

Gastenboek

Trends-vouwgordijnen

Tevreden klanten

Welkom op het Gastenboek van Trends-vouwgordijnen. Hier vindt u berichten van tevreden klanten die u voorgingen.

Laat een bericht achter

 
 
 
 
 
 
_______
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Uw E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
We houden het recht om berichten te verwijderen, of niet te publiceren.
151 berichten.
Natasja schreef op 27 maart 2013:
Wat een mooie vouwgordijnen? We zijn erg blij met het eind resultaat. Super bedankt Sylvia, voor de goede service.
Jan & Ada schreef op 29 januari 2013:
Hoi Sylvia, De gordijnen zijn prachtig, ik kwam thuis (was natuurlijk heel benieuwd), en vind het zo mooi. Wel en heel werk, heb ik begrepen van Jan met de oude cassettes. Bij de tuindeuren hangen ze ook zo mooi, echt geweldig.
Anja schreef op 29 december 2012:
Onze vouwgordijnen hangen al weer een tijdje en ben er nog elke dag erg blij mee. We zijn erg tevreden over het advies van Sylvia en hasr service.
Wout & Ger-Anne schreef op 24 november 2012:
Wij hebben boven en beneden de vouwgordijnen hangen en ze zijn super mooi! We zijn erg tevreden. Erg handig dat je thuis je stofje uit kan zoeken en je bestelling kan doen.Het ophangen gaat ook erg makkelijk. Sylvia, bedankt voor de goede service en de prachtige gordijnen! Groetjes van Wout & Ger-Anne van de Kieft
monica van t hof schreef op 11 november 2012:
Een aanrader om hier uw vouwgordijn te kopen. de klantvriendelijkheid is erg goed! als je vragen hebt nemen ze goed de tijd voor je en leggen ze het uit en willen ze als het niet lukt met monteren evt. langs komen! De vouwgordijnen zijn mooi en het is niet moeilijk om het te monteren. Wij zijn 100% tevreden!
Fam.A.de Kruijf schreef op 3 oktober 2012:
Onlangs hebben wij ons huis een nieuwe look gegeven met vouwgordijnen van Trends Vouwgordijnen. We zijn zeer tevreden over het resultaat en de service. Hartelijk bedankt.
Ester schreef op 26 september 2012:
Hey Sylvia, Nogmaals hartstikke bedankt voor de mooie gordijnen én de goede service! Ik zal je zeker aanbevelen!!
Lisette schreef op 3 september 2012:
Erg mooie vouwgordijnen, van mooie kwaliteit, voor een goede prijs! Ook is de persoonlijke service erg fijn. Kortom ik ben er erg blij mee!
John en Diane schreef op 8 augustus 2012:
We hebben sinds een paar weken hele mooie vouwgordijnen en houten jaloezieën in ins huis hangen en zijn er erg blij mee. Een prima kwaliteit voor een redelijke prijs!
Lian vd Sanden schreef op 27 juni 2012:
Hartstikke bedankt voor de mooie vouwgordijnen! ze hangen erg mooi, krijg er ook veel complimenten over. Super bedankt! Gr Lian