Tevreden klanten

Gastenboek

Trends-vouwgordijnen

Tevreden klanten

Welkom op het Gastenboek van Trends-vouwgordijnen. Hier vindt u berichten van tevreden klanten die u voorgingen.

Laat een bericht achter

 
 
 
 
 
 
_______
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Uw E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
We houden het recht om berichten te verwijderen, of niet te publiceren.
159 berichten.
Jolanda uit Drunen schreef op 17 maart 2019:
Wij hebben via trends- vouwgordijnen. Rolgordijnen en betweens gordijnen gekocht. Sylvia gaf ons goede tips. Wij zijn super tevreden met de kwaliteit, prijs-kwaliteitverhouding en de netheid waarmee Sylvia de rolgordijnen en vouwgordijnen heeft op gehangen. Echt een aanrader en wat erg fijn is dat ze aan huis komt.
Patricia uit Veldhoven schreef op 26 september 2018:
Beste Sylvia, Ontzettend bedankt voor het komen opmeten en het maken van onze prachtige vouwgordijnen! En wat een super service! De gordijnen zijn zelfs thuis gebracht:-) We zijn er heel erg blij mee!! Groetjes Patricia
Patricia uit Purmerend schreef op 6 september 2018:
2 jaar geleden onze vouwgordijnen bij Sylvia laten maken. Heel blij mee. Nu voor onze dochter en schoonzoon hele mooie besteld. wat een goed advies en overal mee denken. Dank je wel Sylvia voor de prachtige vouwgordijnen en zal je zeker aanbevelen bij andere mensen.
Monique schreef op 7 juni 2018:
Beste Sylvia, Nadat je vorig jaar schitterende vouwgordijnen voor me had gemaakt, heb je nu ook bijpassende inbetweens geleverd. Dank je wel voor je advies en ontzettend goede service bij het oplossen van een probleempje. Fijn!
Paul & Josine schreef op 28 januari 2018:
Beste Sylvia, Dank je wel het persoonlijke advies en de service. Onze vouw- en wavegordijnen zijn helemaal naar wens!
Tamara schreef op 11 juni 2017:
Hoi Sylvia, Gaaaaf zeg ! Mijn complimenten...wat ziet het er super mooi uit! Het hangt lekker strak en het is mooi licht geworden in huis ..helemaal blij mee!!
Ineke schreef op 19 januari 2017:
Sylvia dankjewel voor het goede advies dat je ons gegeven hebt. De gordijnen zijn prachtig en de service eveneens. Het is een aanrader.
Noëlle schreef op 5 november 2016:
Wat zijn wij blij met onze nieuwe vouwgordijnen! Tis een wereld van verschil. Dank je wel Sylvia voor je fantastische service.
Anne Marie schreef op 21 september 2016:
Hoi Sylvia, Wauw!!! Heel erg blij met de gordijnen!! Super mooi, dat hadden we meteen zo moeten doen. We zijn er echt super blij mee, je hebt weer prachtig werk geleverd. Dat wisten we natuurlijk al, maar dat mag gezegd worden. Gebruik de foto gerust voor je site als je wilt en je mag mijn reactie erbij zetten
Anita schreef op 13 mei 2016:
Ruim 14 dagen hangen nu mijn vouwgordijnen , mijn man en ik zijn er nog iedere dag blij mee . Ik kreeg zeer goede advies van Sylvia en zij is alles netjes op komen meten en hangen , ook goed geadviseerd met het uitkiezen van de stof . 10 vouwgordijnen heeft Sylvia gemaakt voor ons gemaakt en we zijn er super blij mee . Er zijn al mensen die mijn op straat aan spreken waar ik mijn vouwgordijnen heb laten maken . Dus wie weet Sylvia !