Tevreden klanten

Gastenboek

Trends-vouwgordijnen

Tevreden klanten

Welkom op het Gastenboek van Trends-vouwgordijnen. Hier vindt u berichten van tevreden klanten die u voorgingen.

Laat een bericht achter

 
 
 
 
 
 
_______
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Uw E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
We houden het recht om berichten te verwijderen, of niet te publiceren.
159 berichten.
colina maas schreef op 23 oktober 2008:
Hoi silvia , ik weet niet waar ik moet beginnen met alle lof die ik over je te vertellen heb ... allereerst je levert top kwaliteit stof en heel mooi naaiwerk ... je hebt voor onze chalet vouw gordijnen gemaakt en ook thuis super ...het hangt perfect en zo mooi afgewerkt allemaal super mooi systeem ...Ik heb je benaderd en je staat gelijk klaar met al je advies en garantie en service voor een mooie prijs ..kaai bedankt daarvoor . Als er mensen zijn die twijfelen aan jou prestatie en vakwerk nou dan mogen ze altijd met me contact opnemen harstikke bedankt voor alles vakvrouw .......... groetjes colina maas
Monique schreef op 15 oktober 2008:
Hoi Sylvia, We zijn nog steeds heel blij met de vouwgordijnen die je voor ons hebt gemaakt, als we ooit nog gordijnen voor boven nodig hebben mag je ze zo weer maken want we zijn super tevreden. We kunnen het echt iedereen aan raden, ze zijn schitterend en voor een leuke prijs.
Ivo en Klasta schreef op 9 oktober 2008:
Na lang zoeken, vele winkels te hebben bezocht en vele frustraties over de hoge prijzen die er gevraagd worden, zijn we uiteindelijk bij Sylvia (trends-vouwgordijnen) terecht gekomen. 's-avonds een mail gestuurd en dezelfde avond nog een reactie. Nadat we telefonisch een afspraak gemaakt hadden konden we al erg snel langskomen om alles door te spreken. Ze is echt helemaal top! We kregen erg handige tips en persoonlijk advies. Niet alleen vanwege de zeer aantrekkelijke prijzen, maar ook het feit dat ze niet aan je probeert te verdienen en alles in het werk stelt om je goed te adviseren, heeft ons doen besluiten om bij trends-vouwgordijnen alles te bestellen. Sylvia nogmaals bedankt voor je super service en advies! groetjes, Ivo en Klasta
Bettine schreef op 4 oktober 2008:
Hoi Sylvia, Mooie vouwgordijnen voor een leuke prijs. Ze hangen perfect. Bedankt voor de goede service.
Astrid schreef op 2 oktober 2008:
Vouwgordijnen hangen heel mooi in het nieuwe huis. Heel erg bedankt voor de snelle service en kundigheid.
ineke schreef op 20 september 2008:
Hoi sylvia, Gister vouwgordijn opgehaald, vandaag natuurlijk gelijk gehangen, en echt helemaal toppie!!!! bedankt voor de erg snelle service. Groetjes (foto`s stuur ik snel)
Brigitte schreef op 18 september 2008:
Heeeeeel erg prof. nu hoor. Bijna een echt bedrijf. Succes. Brie
Kristel schreef op 18 september 2008:
Mijn vouwgrdijnen hangen nu bijna 5 jaar alweer, en ze zijn nog steeds mooi, erg modern. Ik ben zeer tevreden!!!! Succes verder!!
Bijke schreef op 16 september 2008:
Ik ben erg te spreken over de service en kwaliteit van de vouwgordijnen. Persoonlijke benadering, betrouwbaar en snelle respons. Prijs- kwaliteit verhouding is helemaal in balans. Bedank Sylvia.